Intresseanmälan för lavinkurs och vårvinteroffpist

I väntan på såväl snö som minskad smittspridning genomför ÖTC två medlems­undersökningar:

Lavinkurs

Klubbens medlemmar får 20 % rabattSvelavs lavinkurser hos Summit Guides i vinter:

  • Friåkning 1 (två dagar): 2880 kr (ordinarie pris 3600 kr)
  • Pro 1 (tre dagar): 3920 kr (ordinarie pris 4900 kr)

Storleken på grupperna är 6–8 personer och kurserna hålls i Åre. Utbildningarna erbjuds i december, januari och februari, samt även i mars för Friåkning 1. Summit Guides rekommenderar att vi använder oss av liftsystemet för att hinna få ut så mycket som möjligt av dagarna. Instruktör, säkerhetspaket (transceiver, spade och sond) samt viss kurslitteratur ingår.

Hör av dig till peter.wrangel@telemark.se senast den 30 november om du är intresserad av någon av dessa kurser. Ange vilken kurs du vill gå och när du vill gå den, så försöker vi få till ett tillfälle så snart det låter sig göras.

Laviiiiin

Vårvinteroffpist

På det senaste årsmötet bifölls en motion om att försöka få till ytterligare en offpistresa under vårvintern, alltså perioden april–maj. Då detta skulle bli ett helt nytt inslag i ÖTC:s verksamhet börjar vi med att sondera intresset kring hur en sådan resa bör se ut. Enkäten kommer att vara öppen en god tid framöver, men svara gärna så snart som möjligt så vi kan börja sammanställa och planera. Om, hur och när resan sedan faktiskt blir av får tiden (och Tegnell) utvisa.

Gå till enkäten »

Syltur