Julnyheter!

Det lackar mot jul – och en snörik sådan, till allas vår glädje – så här följer några tips från ÖTC om vad som händer i telisvärlden kring de kommande helgerna.

Skidtest i Gustavsbergsbacken

Torsdagen den 27 december är det preliminär premiär (säg det tre gånger fort) i Gustavsbergsbacken för säsongen och vår samarbetspartner Lagg & Hoj bjuder dagen till ära in till skidtest med telemarksfokus. NTN-pjäxor finns att låna gratis för den som vill.

Mer information »

Telis i GB

Veckoträning i Gustavsbergsbacken

Jodå, det blir kvällsåkning i GB även denna vinter! Vi är inbokade kl. 19.15–21.00 på måndagar vecka 2–9, med möjlighet till en andra etapp från vecka 11 beroende på hur snötillgången ser ut då.

Mer information »

Mer telis i GB

Upptaktshelg i Ramundberget

Det finns fortfarande platser kvar till säsongsupptakten i Ramis den 18–20 januari – en utmärkt julklapp, inte sant? Där kommer det även bli lite extra övningar med den kände telisåkaren Andreas Sjöbeck i parken eller pisten för dem som vågar sig på’t. Sista anmälningsdag 28 december!

Mer information och anmälan »

Skolning i Ramis

Free Heel Fiesta i Kittelfjäll

ÖTC:s toppturshelg Free Heel Fiesta infaller traditionsenligt helgen vecka 11, vilket denna vinter innebär den 14–17 mars 2019. Årets fiesta blir som förra vintern i Kittelfjäll där vi fortsätter utforska skidåkningen på fjäll, i skogar och i raviner. Nytt för året är att vi ändrar boende till Granens stugby. Det kommer bli mer familjärt men lite enklare standard än tidigare år.

Boka in den här helgen och kom och upplev dessa turer med oss! Mer information kommer efter jul- och nyårshelgerna, så håll uppsikt på webbplatsen, på Facebook och i inkorgen.

På topp

God jul och gott nytt år önskar ÖTC!